Zsírleszívás
Képgaléria/Zsírleszívás
Előtte
Utána

Zsírleszívás

A test bizonyos területein, ahonnan diéta és testmozgás segítségével nem sikerül eltüntetni a zsírfelesleget, zsírleszívást alkalmazhatunk. Zsírleszívással leggyakrabban kezelt területek hölgyek esetében: külső és belső comb, has csípő, térd, boka.

Férfiaknál a megnagyobbodott nőies mell, és deréktájon levő úszógumi esetén végzünk leggyakrabban zsírleszívást.

Zsírsejtek eloszlása a testen

A zsíreloszlást két tényező határozza meg: a genetika és az étrend. Az örökletes tényezők határozzák meg az egyes zsírsejtek elhelyezkedését és azok számát, amelyek helyhez kötöttek, és nem változnak a serdülőkor után sem.

Az étrenddel növelhető vagy csökkenthető a zsír mennyisége a sejtekben, de ez nem befolyásolja a zsírsejtek számát, vagy azok elhelyezkedését. Ha örökletesen sok zsírsejt található a combján, és kevés zsírsejt a mellkasán, akkor mindig is több zsír lesz a combján mint a mellkasán, és fáradtságos munkával elért fogyás eredményeképp vékony felsőteste és nem változó széles csípője marad.

Mit várhatunk zsírleszívás után?

A zsírleszívással az aktuális zsírsejtek eltávolításra kerülnek, az eljárás állandó és a beavatkozás után a testben mindig kevesebb zsírmennyiség található a kezelt területeken.

A zsírleszívás utáni megjelenést az általános egészségi állapot, a bőr rugalmassága, a kor, a súly, a hormonális hatások és más egyéb tényezők határozzák meg.
A zsírleszívás nem helyettesíti az egészséges diétát és nem alkalmazható általános testsúlycsökkentő eljárásként sem.

A zsírleszívás során előforduló szövődmények minimálisra csökkenthetők, és igen gyors regeneráció, valamint kitűnő esztétikai eredmény érhető el, két általunk alkalmazott technika segítségével.

Vibrációs zsírleszívás Vibro Lipomatic készülékkel

A Lipomatic 2 készülékből jelenleg ez az egy található az országban, ezért ennek a készüléknek klinikánk a refencia helye.

További részletek a vibrációs zsírleszívásról

Tumescens technika

Altatás nélküli, speciális ún. tumescens oldattal, helyi érzéstelenítésben végzett zsírleszívás (A páciens kérésére altatásban is végezhető).

További részletek a Tumescens technikáról